Facilities

Vi brenner for at flere små bedrifter skal lykkes!

Hverken å starte en ny bedrift eller skalere en eksisterende bedrift er enkelt, men vi er her for å bistå.

Vår daglig leder, Ketil Falstad har drevet nettbutikker og fysiske butikker i over 15 år og har lang erfaring fra drift og markedsføring.

Vår økonomiske rådgiver, Olav Einar Falstad har drevet regnskapskontor siden 1986, med over 30 ansatte. Olav Einar har også erfaring fra å drive bedrifter i andre bransjer.

Vår rådgiver Kim André Antonsen har erfaring og bakgrunn fra netthandel, fysisk butikk og har god innsikt i markedsføring, digital markedsføring og drift.

Til produksjon av grafisk materiell, bedriftsprofil og nettbutikk/nettside samarbeider vi med Duties, som er ett Oslo-basert design og teknologistudio, som vil være din kreative partner på alle visuelle behov. Vi brenner for at flere små bedrifter skal lykkes, og med vår erfaring i bakhånd skal dere kunne gjøre tingene dere er best på, så vi tar oss av det andre. Vi deler våre funn, vår kunnskap og erfaring med deg, slik at din bedrift skal kunne vokse.

Vårt mål er å kunne bistå din bedrift, så dere kan gjøre tingene dere er best på og vi tar oss av det andre. Vi deler vår kunnskap og erfaring med deg, så din bedrift skal vokse!

Vi er her for å hjelpe.

Avtal en prat i dag.

Med vår erfaring fra oppstart av bedrifter og årlig drift, samt digital og organisk markedsføring har vi alle verktøyene du trenger for å kunne lykkes med netthandel. Vi verdsetter gode prosesser og personlige kundeforhold, og hos oss vil du alltid føle deg trygg på at vi yter vårt ytterste for deg og din bedrift.