97769780

Vi kan bistå deg raskt

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler personlig informasjon når du bruker våre tjenester eller nettsider. Vi tar personvern på alvor og forplikter oss til å beskytte dine personlige opplysninger i samsvar med gjeldende lover og forskrifter om personvern.

 1. Informasjon vi samler inn: Vi kan samle inn følgende typer personlig informasjon når du bruker våre tjenester:
 • Navn
 • Kontaktinformasjon inkludert e-postadresse og telefonnummer
 • Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser
 • Annen informasjon relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud
 1. Hvordan vi bruker informasjonen: Vi bruker den innsamlede informasjonen til å forstå dine behov og tilby deg bedre tjenester. Spesifikt bruker vi informasjonen til:
 • Intern registrering.
 • Forbedring av våre produkter og tjenester.
 • Å sende periodiske e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon vi tror du vil finne interessant.
 • Periodisk bruk av informasjonen til markedsundersøkelser for å tilpasse våre tjenester etter dine preferanser.
 1. Informasjonssikkerhet: Vi er forpliktet til å sikre at dine personlige opplysninger er trygge og beskyttet. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi implementert egnede fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre og beskytte den informasjonen vi samler inn online.

 2. Informasjonsdeling: Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til tredjeparter med mindre vi har ditt samtykke eller er pålagt av lov å gjøre det. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg markedsføringsinformasjon om tredjepartsprodukter eller -tjenester som vi tror du kan finne interessante, bare hvis du gir oss beskjed om at du ønsker dette.

 3. Dine valg og rettigheter: Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av din personlige informasjon på følgende måter:

 • Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettstedet, se etter boksen som du kan klikke på for å indikere at du ikke ønsker at informasjonen skal brukes til direkte markedsføring.
 • Hvis du tidligere har gitt oss samtykke til bruk av din personlige informasjon for direkte markedsføring, kan du når som helst endre mening ved å sende oss en e-post.
 1. Endringer i personvernerklæringen: Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne erklæringen regelmessig for å holde deg oppdatert om hvordan vi beskytter din personlige informasjon.

Ved å bruke våre tjenester samtykker du til behandling av din personlige informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen, vennligst kontakt oss.