Eksisterende bedrift

Selv om man har drevet bedriften i noen år, er det fort å bli oppslukt i det daglige å glemme å fornye seg eller følge med på markedet. Kanskje har man heller ikke kunnskapen til å drive riktig markedsføring. Her kan vi komme inn og hjelpe deg.

  1. Planlegging

  Arrow

  Vi møtes for å lære mer om bedriften, og hvilken plan/strategi som ligger til grunn for nettbutikken. Vi lærer om vareutvalget og/eller tjenestene og hvordan markedet ser ut. Denne informasjonen legges deretter til grunn for videre prosesser.

  2. Gjennomgang av bedrift

  Arrow

  Vi gjør et grundig dypdykk i av hva som har blitt gjort hittil, hvordan nettbutikken er strukturert og hvordan den konverterer. Vi gjennomgår og får grunnleggende forståelse av markedet og konkurrentene, samt muligheter innenfor digital markedsføring og det helhetlige designuttrykket til bedriften.

  3. Rapport og endringsforslag

  Arrow

  Vi presenterer en samlet rapport, hvor vi gjennomgår bedriften, markedet og konkurrentene som en helhet. Med denne grunnleggende innsikten presenterer vi også hvilke grep vi kan bistå med for å øke konvertering og salg.

  4. Lansering

  Arrow

  Når vi legger strategien fra steg 3 til grunn kan vi bistå med alt fra å omstrukterere og revitalisere hvordan produktene/tjenestene presenteres, eventuell relansering av nettbutikk, drift og analyse av digital og organisk markedsføring, samt innholdsgenerering, kampanjestrategi med mer.

Bygg bedriften sterkere
med oss på laget.

Delivery Illustration

Vi er her for å hjelpe.

Avtal en prat i dag.

Med vår erfaring fra oppstart av bedrifter og årlig drift, samt digital og organisk markedsføring har vi alle verktøyene du trenger for å kunne lykkes med netthandel. Vi verdsetter gode prosesser og personlige kundeforhold, og hos oss vil du alltid føle deg trygg på at vi yter vårt ytterste for deg og din bedrift.