97769780

Vi kan bistå deg raskt

Om oss

Konfér AS ble etablert som svar på et påtrengende behov i markedet – å tilby markedsføringstjenester som ikke bare tar sikte på de større aktørene, men også dedikert støtter de mindre virksomhetene. Vår visjon inkluderer også å gi klarhet i prissettingen av slike tjenester ved å operere med faste priser.

Det som skiller oss ut er ikke bare vårt engasjement for digital markedsføring, men også vår evne til å levere støtte på flere nivåer. Hos oss finner kundene hjelp med nyhetsbrevmarkedsføring, organisk markedsføring, innholdsproduksjon og bedriftsrådgivning.

Vårt team er satt sammen av dedikerte fagfolk som er lidenskapelige med å hjelpe våre kunder på optimal måte. Vi er stolte av å tilby konkurransedyktige priser som ikke bare rimelige, men som også gjør det enkelt for våre kunder å budsjettere for markedsføringskostnadene sine.

Litt om våre ansatte:
  • Ketil har jobbet med egne bedrifter siden 2007, både netthandel, fysisk butikk og annet. Sterk innen markedsføring, brand buildning og oppstart av nye bedrifter. Samt vært konsulent for norsk nettbutikk med 70+ millioner i oms.

  • Olav Einar har lang erfaring som eier og daglig leder av regnskapskontor, men også andre bedrifter. Sterk innen drift, Regnskap og økonomi, personal og ledelse.

  • Kim Andre har erfaring fra drift av butikk, innkjøp, markedsføring og jobber for å holde kundene oppdatert.