97769780

Vi kan bistå deg raskt

Slik starter du en nettbutikk

Trenger du hjelp ved oppstart av ny nettbutikk eller er du i startfasen av din drøm?

 

Mange har lyst til å satse på drømmen sin og starte en nettbutikk, men de fleste gjennomfører ikke drømmen. Mye av grunnen er nok hindringene før man kommer så langt som å være klar til å ta imot bestillinger, mange faller av rett og slett pga oppstarts problemer.

Det finnes mange oppskrifter for å gjøre suksess med nettbutikk og mange ønsker å selge sitt kurs som er så dyrt at man må finansiere for å ha råd, noe som ikke er optimalt når man er oppstartsfasen. Ofte er man ute etter bekreftelse på det man allerede har lest seg frem til og få tips og veiledning på enkelte problemstillinger. 

Det er mange valg man må ta ved oppstart av en nettbutikk, hvilken plattform skal man velge, hvilken frakt, hvilken betalingsløsning, priser, kalkyler, markedsføring, innhold og mye mer. Her kan man fort bli forvirret og behovet for å ha en sparringspartner er stor. 

 

Hva kan vi hjelpe med? 

 Vi har over 15 års erfaring med å starte opp nettbutikker og drifte nettbutikker, vi har lang erfaring med både woocommerce plattform og shopify. Vi har har startet nettbutikker som har omsatt for alt mellom 2 000 0000 og 20 000 000kr. Med dette har vi over tid fått mange erfaringer og lærdommer, både positive og negative, som vi kan dele med deg, for at du kan ta bedre valg i oppstarten av din nettbutikk. 

Vi kan gi deg verktøyene og veiledningen for å gjøre din nettbutikk til suksess, men det er du selv som må gjøre jobben. Har man ikke tid og driv til å jobbe og legge ned mye krefter, vil man heller ikke få suksess. 

 

Er det dyrt? 

Vi ønsker å hjelpe deg som skal starte opp eller er inne i første året av din nye nettbutikk, men ikke ved å ta betalt usannsynlig høye priser. Derfor har vi satt priser på vår veiledning som er en fornuftig investering, som kan gi deg mye tilbake. 

VI har også delt opp forskjellige tjenester, så man kan velge hva man trenger mest bistand med og ikke trenger å ta ett helt "kurs" som koster x-antal 10 000,-

Ta en kikk under hva vi kan hjelpe deg med og hva det koster, har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss. 

Kontakt oss gjerne direkte på ketil@konfer.no eller TLF 92087523